maanantai 20. maaliskuuta 2017

Viime viikon estetreenit pähkinänkuoressa

Tässä on taas ollut kaikenlaista ja flunssakin painaa, mutta tänään saatte pienen priiffauksen viimeviikon torstain ja perjantain treeneistä. Torstaina siis rikottiin kaksiviikkoa kestänyt "hyppytauko" ja perjantaina meillä oli ekaa kertaa Niken treenit.

Aloitetaan torstaista. Torstaina oli tuttuun tapaan Maijan treenit. Ja no, meni paremmin kuin olisin odottanut. Itse olin tosin jo tuolloin flunssainen joten oma tekeminen ei ollut niin täyttä kun olisi voinut. Muutenkin huomaa että flunssailun takia on jääneet lihaskuntotreenit liian vähiin. Mutta kaippa tää taas tästä kun tervehdytään. No, pari ohimenoa tuli radan ensimmäiseen esteeseen syystä että laukka. Niin, Allulla kun on tapana kerätä kierroksia ja välillä kaahia niin sitten kun saankin sen kuulolle otan sen liian pieneen laukkaan. Tällöin hyvä peruslaukka katoaa ja hyppyyn ei jää voimaa. Eli sitä kultaista keskitietä etsimään, kaahotuksen ja sipsutuksen väliltä. Nyt tosin oma kenttäkin sulana joten pääsen tekemään paljon puomi ja kavaletti työskentelyä. Muuten tosiaan meni ihan kivasti, ja tosiaan ohimenoja ei tullut kun otin sille ensimmäisellekin esteelle kunnon laukan enkä jäänyt liikaa pitämään. Video ehkä hieman sekava, pahoittelut siitä.



Perjantaina sitten tosiaan oli vuorossa eka kertamme Niclas aromaan treeneissä. Ihan hirveästi ei sanottavaa ekoista treeneistä jäänyt, niinkuin aika harvoin jää. Olen sitä mieltä että täytyy käydä vähintään toinen kerta ennenkuin voi sanoa että tykkääkö vaiko eikö. Eli uudestaan täytyy mennä. Mutta tuohon laukkaan kiinnitettiin näissäkin treeneissä vähän huomiota tai enimmäkseen siihen että jään pökittämään vatsalihaksilla laukkaa vastaan. Eli enemmän joustoa omaan kroppaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti