lauantai 14. kesäkuuta 2014

!LEIRIPOSTAUS!

Heippa rakkaat lukijat! Eilen palauduin Kuusikorvesta heppojen kanssa ja pakko sanoo että nyt on niin mahtava leiri takana että huhuh! Tapasin ihan mahtavia tyyppejä ja kaikkee!
Mut laitan heti alkuun leiri videon ja sen jälkeen käyn vähän päivä kerrallaan kaikkee läpi.



Maanantai: Leirille saavuttiin siis jo sunnuntaina mutta itse leiri alkoi vasta maanantaina. Maanantain eka tunti oli koulu tunti jonka menin Sipsillä. Ja toinen tunti oli "pelleily tunti" ilman satulaa ja sen menin Mariorilla.

Tiistai: Tiistain eka tunti oli estetunti jonka menin Mariorilla ja toka tunti maastoesteitä jotka menin Sipsillä.


Keskiviikkona: Menin molemmat tunnit Sipsillä, ensin esteitä ja sitten uittoon. Illalla ratsastelin vielä Mariorin itse.


Torstaina meninkin kaikki tunnit Mariorilla. Ensin esteitä ja sitten yö maastoon.
Perjantai olikin sitten viimeinen päivä ja leirikisat oli perjantaina. Ennen kisoja oli tunti ja sit heti kisat. Menin Sipsillä ja voitin kisat! :)


Kaiken kaikkiaan oli mahtava leiri ja vielä mahtavampi porukka, toivottavasti törmäillään jatkossakin! :)

7 kommenttia :

  1. Upeesti tehty video! Teillä oli hieno leiri, oon itse aina haaveillut Nikon kanssa leirille lähtemisestä mutta se on aina vaan jäänyt:( ehkä sitten ensikesänä! Ja nuo maastoesteetkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ehdottomasti kannattaa mennä, leireillä oppii uutta ja saa vielä kivoja kavereita kaupanpäälle! :)

      Poista
  2. hei minkä kokonen toi sipsi on?
    Kiva postaus, olisi kiva kuulla lisää hevosista ja tallista ja leiristäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sipsi ja marori tallin hevosia vai?

      Poista
    2. Sipsi on n. 150cm korkea. Molemmat hevoset on mun ihan omia ja asuvat meidän omalla tallilla. Tämä tieto löytyy myös sivun oikeasta laidasta jossa on lyhyt esittely meistä. :)

      Poista
  3. Kiva video ja postaus, tulin nyt vaan kysymään että mitä luulet olen menossa kuusikorpeen tänä vuonna muttei ketään mun tuttu tule mukaan en tunne hevosia enkä ihmisiä niin otetaanko tallilla kaikki hyvin vastaan vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna itse olin tuolla ensimmäistä kertaa ja ketään en entuudestaan tuntenut eikä ollut ketään kaveria mukana. Mut otettiin tosi hyvin vastaan ja heti sunnuntai iltana oli jo löytynyt kavereita. Tänä vuonnakaan en ketään ennestään tuntenut mutta hyvin taas sujui. Joten kyllä tuolla pitäisi kavereita saada jos vaan on itse suhteellisen avoin. :)

      Poista