tiistai 23. syyskuuta 2014

Raision kisat

No vihdoin! Monen epäonnisen yrityksen jälkeen on video saatu youtubeen ja päästään tekemään postausta!

Kisathan siis meni todella hyvin. 80cm seuraluokassa sijoituin Sipsillä 4.! Ja Mariorilla tässä luokassa perusradalta 4vp kun yksi este putosi. Mutta Mariorillakin silti meni todella hyvin, melkein koko rata laukassa, hyviä ilmavia hyppyjä, ja muuten ekaa kertaa kuolaimettomilla kisoissa. Ja Mariorilla täytyy toki ottaa huomioon ettei olla kisattu pitkään aikaan sairastelun takia, eikä ole siis ihan parhaassa vireessä.

 Ja ennen kun päästiin edes kasikympin radalle poni tiputti mut verkassa. En oikeen edes tajunnut mistä se suivaantui mutta täysin varoittamatta veti kauheat pukit ja minä sitten peppulleni maahan. No samantien takaisin selkään, parit laukat ja muutama verkkahyppy. Sitten radalle ja hyvä aika uusinnasta. Videossa ei muuten näy Sipsin radan ykkös este mutta Mariorilta sen näkee.

Ysikymppikin oli tähän asti paras. Päästiin ekaa kertaa perusrata puhtaasti! Uusinnasta sitten 4vp kun tein yhden voltin kun lähdin väärään suuntaan, mutta poni meni tuonkin hienosti ja aikakin oli tuohon töppäykseen nähden hyvä. Olin muistaakseni joku 13/19 tai jotain sellaista. Tuossakin oltaisiin ehkä sijoituttu ilman tuota volttia...mutta olen tyytyväinen ettei tullut tiputuksia tai kieltoja!
 
Super onnellinen ratsastaja ja arvonsa tunteva poni!
Kaikin puolin siis onnistuneet kisat ja näillä näkymin tämän kauden 3. viimeiset.

1 kommentti :