perjantai 5. huhtikuuta 2013

Ypäjällä satulan sovituksessa

Me löydettiin uus satula! :) Love this feeling! Ja ilmotuksena: huomenna mennään tunnille omilla hepoilla <3 meen ratsi vyöllä koska ei saatu sitä satulaa viä kun sitä pitää leventää ensin muutama sentti. Mutta ens viikolla saadaan se!

Nyt itse postaukseen, eli erikoispostaus (vähänniinkun) kun ei sitä joka pv käy ypäjällä :)

Eli 8.00 lähettiin Ypäjälle ja ajeltiin sinne lähemmäs 2,5h. Matkalla oli tosi erikoisia rakennuksia, niistä kuvia tässä postauksessa. Sitten päästiin Ypäjälle. Näin hevos opiston...(no vau). Ja sitten kun päästiin sinne ns.sovittamolle niin näin siä pihassa iiiiisooon maneesin ja sain jopa sovittaa satulaa selästä käsin. Sain siis ratsastaa siinä maneesissa.

Mariorin satula oli sopiva ja sille ei tarvi tehdä mitään. Mutta Sipsin satula olikin oikea vika pesäke! Se on sille liian pitkä ja siinä on liian kovat toppaukset. Laitetaan se myyntiin siis...

Mutta sitten siihen uuteen satulaan. Kiefferin satula....ja aivan ihana! Sain tosiaan ratsastaa hervottoman kokosessa maneesissa :D ja testasin sen satulan kauikissa askellajeissa. Siinä oli niiin hyvä istua. Mutta hyvää ei saa ilmaiseksi...eli hinta oli suolainen. En kerro hintaa täällä netissä.
Ens viikolla se siis tulee. Nyt kuviin!

Lähtö kunnossa!

Traikussa.

Vanha meijeri.

Joku hieno talo.

Romahtava suuli.

:3

Se ihana jätti maneesi jossa ratsastin! <3

Ja tässäkin...

Laitumia.

Hevos patsas.

Hevos opiston talleja.

Maisemia.

Opisto.
 
Oli kyl hieno ja opettavainen raissu. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti